Henrik - Røgfri 6 måneder

“Hej, jeg var nede ved dig d. 23 maj for at stoppe med at ryge. Nu er der gået ca. 6 mdr. og jeg er kommet i tanke om at jeg aldrig fik skrevet til dig. Men jeg er stadig røgfri og jeg vil gerne sige tak for hjælpen” Læs mere...

Marietta - Bedre søvn

“Jeg kan sove igen, og det er fantastisk – jeg er stadig oppe 3-4 gange, men det er ok, for jeg sover igen med det samme.Jeg har fået min søvn og mit liv tilbage – takket være dig – og jeg er dig dybt taknemmelig..” Læs mere...

Sanne - Slipper flyskræk

“Jeg huskede på hvad du havde fortalt mig vedrørende det at fralægge sig ansvar, og stole på andre kan tage styringen. Det lykkedes – jeg fløj til Thailand, jeg bliver aldrig vild med at flyve, men jeg var IKKE bange.” Læs mere...

Velkommen til Hypnotia – Info om behandling, hypnose artikler, online booking, mp3 shop.

Kan jeg mon gå i hypnose? Alle kan gå i hypnose, også dig

dagdrøm hypnose Jeg hører dette ofte, men det er en meget gammel myte, at alle ikke kan gå i hypnose.Alle kan gå i hypnose (men ikke alle vil) Kan du falde i staver, kan du gå i hypnose. Kan du glemme tid og sted, kan du gå i hypnose. Kan du døse hen lige inden du sover, kan du gå i hypnose.

Dette gælder uanset om du er 7 eller 97 år, tyk eller tynd, rig eller fattig. Derimod er der enkelte som ikke vil i hypnose, hvilket må blive deres helt eget personlige valg. Hvorfor gå i hypnose når man ikke vil..

Profil

port-mamaris-2014

Martin Sjolte Starson

Velkommen til.
Jeg hedder Martin, er uddannet master hypnose og hypnoterapeut og jeg driver på fuld tid firmaet Hypnotia, som beskæftiger sig med hypnose og terapi.

Hypnose har altid været mit favorit værktøj, til personlig forandring.
Hypnose bliver ikke uden grund kaldt korttidsterapi, da det springer over en masse “mellemled” over, og går direkte til der hvor personens blokering findes. Denne findes altid i det ubevidste sind, da det er lageret for vores gamle overbevisninger, frygt og angst.

Jeg elsker at bruge hypnose, da jeg ved at langt de fleste problemstillinger kan løses ad denne vej. Ikke bare løses, men også hurtigt og effektivt. Dette strider imod den noget “rigide” opfattelse af, at terapi skal tage lang tid og dermed også koste klienten en mindre formue.

Nej og atter nej – Dette er ikke sandt. Min klare erfaring igennem de 1000 vis af klienter, jeg har haft i hypnose, er at løses problemet ved dets rod, så kan det gå rigtig stærkt.

Book din hypnose

BOOK HYPNOSE 24/7

Hypnose virker.
Slip smøgerne, slank dig, styr dine tanker, elsk dig selv

Book online her

Udpluk af kunde udtalelser

 • Klaustrofobi/højdeskræk

  Hej Martin
  Jeg har været i Tyrkiet og tilbage igen uden problemer. Fløjet, kørt i bus og elevator uden problemer. Mine klaustrofobiske tanker kunne dukke op i ny og næ, men jeg kunne abstrahere fra dem rimelig let. Så jeg er glad og taknemlig for din hjælp.
  Med venlig hilsen Kathleen

 • Trine røgfri

  Hej Martin.
  Var til en rygestop behandling hos dig den 5/2-16 og lovede at skrive til dig efter et stykke tid, om hvordan det gik.
  Det er gået så godt. Har tænkt minimal på cigaretter. Har været i pressede situationer, drukket vin og været sammen med mine veninder som alle ryger – disse situationer som jeg altid har forbundet med cigaretter, men har ikke manglet det. Har brugt de redskaber du gav mig.
  Min krop har fået det bedere, og min samvittighed har også fået det meget bedere. Jeg er ikke så sur som jeg plejer at være (det var nok det jeg frygtede ved mit rygestop) – tror det har været min dårlige samvittighed der gjorde mig i så dårlig humør.
  Supplerer mit rygestop med en app, som fortæller mig hvad der sker af forbedringer hver dag.
  Jeg er lykkelig for at kunne sige at jeg er 100% røgfri.
  En kæmpe stor tak til dig☺

  Mange hilsner fra Trine

 • Maja – Slanger

  Hej Martin. Det er godt nok ved at være 9 måneder siden jeg var til hypnose, men jeg lovede lidt feedback omkring en enkelt hypnose mod fobi for slanger, så her kommer det: Jeg har altid været ubeskriveligt angst for slanger – altså ikke for at blive bidt eller kvælt, men for at se dem. To dage før jeg skulle rejse til Zambia tog jeg derfor til hypnose. Jeg var skeptisk for om jeg kunne komme i trance, men allerede da det var slut vidste jeg at jeg havde været i trance, jeg var dog stadig i tvivl om virkningen. Første konfrontation med slangerne så jeg dem ikke men turde gå forbi glasburene (og et åbent) med lukkede øjne for derefter at kigge ind i et bur hvor der ikke var en. Efterfølgende kom vi frem til den camp vi skulle bo i og her har jeg set 5-10 slanger både på land og i det vand jeg badede i. Til sidst kunne jeg sidde og se på to slanger der bevægede sig uden at få kvalme, græde, ryste osv som jeg førhen gjorde bare af at se et billede i et splitsekund. Alt i alt kan det slet ikke beskrives hvor stor forandring der har været og hvor meget det har hjulpet mig i at få en vidunderlig oplevelse! Det er en af de bedste investeringer jeg nogensinde har gjort. Og hvis der er nogen, der er i tvivl om de vil det samme, så er de mere end velkomne til at kontakte mig først. Jeg kan til fulde anbefale dette!

  Med venlig hilsen fra Maja

 • Mathilde – rygning

  Hej Martin.
  Det er nu godt over en måned siden, at jeg havde en tid hos dig. Efter flere forgæves rygestop skulle hypnose prøves. Jeg var på forhånd ikke helt sikker på, hvad det ville indebære. Selvom mine forventninger på forhånd var positive, så blev de overgået. Det var en rigtig positiv oplevelse på alle måder, og jeg har ikke siden haft lyst til cigaretterne. Mit underbevidste siger nu, at jeg hverken har lyst eller behov for dem. Skønt!!!
  Jeg har flere gange været sammen med rygere, og det har ikke generet mig for meget, lysten er ikke kommet, og jeg har kun glædet mig over, at det ikke længere er mig, som sidder fast i den afhængighed. Virkelig dejligt.
  Jeg tror ikke, at det er sidste gang jeg benytter mig af denne behandlingsform – men jeg er sikker på, at det var mit livs sidste rygestop.

  Tak – og venlige hilsener fra Mathilde.

 • Angst for fugle

  Hej MartinJeg var nede ved dig den 29 juni for at blive hypnotiseret for min angst for fugle, og jeg kan love dig for at det har hjulpet! Hvor jeg før ikke kunne nærme mig en fugl uden at bryde ud i tårer, kan jeg fx nu cykle forbi en fugl og være helt lige glad. Jeg kan stadig godt blive en smule bange hvis en fugl er meget stor, eller flyver direkte mod mig. Men det er jo helt normalt! Jeg har endelig fået det normale forhold til fugle som jeg har længtes efter rigtig længe.Så tusind tak for din hjælp, det var virket fantastisk på mig!

 • M.N – Bulimi

  Hej Martin.ja, jeg ved godt, at jeg lige er kommet hjem,men jeg vil egentlig bare fortælle dig, at jeg føler sådan en ro i hele kroppen og en lettethed!!!!Det føltes helt vildt godt,en følelse jeg ikke har haft i mange år!!!!!10000 tak for din måde at være på, og for din måde at behandle mig på!!!!!

 • Nicolaj – Rygning
  Hej Martin
  Du skal lige have en hilsen i dag… J
  I dag har jeg været røgfri i et år!!Mange tak for hjælpen!!!
 • Karin – Kroniske smerter

  Hej Martin..
  Jeg var hos dig i tirsdags for behandling af smerter.
  Jeg er meget meget glad for jeg besluttede mig for at vælge dig til at forsøge hjælpe mig.

  Onsdag morgen spurgte min mand mig om jeg havde sovet, han blev skuffet da jeg fortalte at jeg havde været vågen lige så mange gange som altid i smerter gennem de sidste mange år, denne nat var bare anderledes vel var jeg vågnet op ca hver anden time, men kun for at opleve jeg næsten ingen smerter havde og kunne vende mig uden disse frygtelige smerter. Du sagde jeg skulle lægge mærke til mine drømme, første nat så jeg kun min mand i varme og solskin på en mark. sidste nat sov jeg som en sten. I aften vil jeg gå i seng med glæde og forventning om en god nats søvn

  Jeg oplever at når jeg skal række armen ud for at dreje på cyklen føles det som om jeg har skilt mig af med 10 ud af 25 kilos vægt i mine arme.

  Jeg oplever at mine tanker om at det måske kun var døden som kunne gøre mig smertefri er væk. Det ville heller ikke være godt, så ville jeg bare blive et stakkels spøgelse der ikke kunne få fred.

  Jeg føler mig glad, vågen og yngre.

  Jeg har en frygtelig trang til at komme tilbage få forstærket den fantasktiske oplevelse jeg har haft, er måske lidt bange for om det varer ved.
  Tænker meget på om jeg måske alligevel et eller andet sted ubevist troede jeg fik en gevinst ved smerterne.

  Virker det underlig at jeg har denne store vilde trang til at komme tilbage, en føelse af at ville mere ikke være færdig jQuery111305699952116701752_1459367028126?

  Det blev en lang remse, og jeg er kun i starten at ” En måned
  Mange hilsner
  K.M

 • Rygning Bent
  Hej Martin.
  Fik behandling af dig den 5. oktober for rygning.
  Det går helt fantastisk godt, har kun i løbet af de 10 dage der er gået, tænkt på en smøg måske een gang om dagen, men tanken har nærmest været ubehagelig.
  Så endnu engang har du kureret mig, først for flyskræk, og nu for rygning.
  Tak for det.
  mvh
  Bent
 • Alkohol

  Hej, Jeg har til behandling hos dig i onsdags for mit “drikkeri”. Jeg må sige, at det allerede har hjulpet. Jeg tænker ikke på det mere. Jeg tænker faktisk mere på det må denne måde “i denne situation ville jeg have åbnet en flaske vin”, men det var overhovedet intet i mig der sagde det mere – DEJLIGT – og hvilken lettelse.Tusinde tak for hjælpen.A.G

 • Vægttab – % 40 kg

  Jeg er en kvinde der for ca 1 år siden havde en stor krise med mig selv havde forsøgt flere mislykkes slankekure, uden held så hørte jeg om hypnotia og derefter ringede jeg og fik en tid det var en meget trist meget stor pige der mødte op der men nu efter ca 1 år har jeg igen begsøgt martin med en andet sind og 40 kg lettre så det drejer sig om at være åben og modtagelig så er det den sikre vej til et flot og varigt vægttab med venlig hilsen G P

 • Fly/højdeskræk

  Hej Martin.
  Har været på min flyvetur, og det gik helt fantastisk godt.Var meget nervøs med svedeture da vi startede fra Billund, men allerede da vi landede på Kreta var alt ok.På hjemturen fra Kreta kunne jeg kigge ud af vinduet da vi startede, og det samme da vi landede i Billund.Så tak for en fantastisk behandling, som gør at jeg ikke er bange for det mere.
  Med venlig hilsen
  B.A

 • Sanne – Flyskræk

  Hej Martin,Jeg var i efteråret til to behandlinger hos dig, for min flyskræk.Jeg er nu hjemvendt fra Thailand, og vil komme med lidt feedback.Jeg kunne ved gaten i Kastrup mærke at jeg lige var på vej til at mærke min angst – MEN så traf jeg en beslutning om at NU skulle det være slut med et liv i angst.Jeg huskede på hvad du havde fortalt mig vedrørende det at fralægge sig ansvar, og stole på andre kan tage styringen. Det lykkedes – jeg fløj til Thailand, jeg bliver aldrig vild med at flyve, men jeg var IKKE bange.En helt igennem fantastiks oplevelse. Der var flere gange på vores rejse, jeg bare tog skridt ud hvor jeg aldrig havde troet jeg kunne tage skridt hen.Jeg har haft en så stor forbedring af min livskvalitet – og det var det som var målet ved mine besøg hos dig – så, tak Martin.
  Med venlig Hilsen Sanne

 • Gitte – Angst for Heste

  Hej MartinTak for sidst, jeg vil lige give dig en lille tilbagemelding på problemerne omkring hestene.Jeg har sørme været ude og ride en tur. På en ret stor hest (i forhold til mine egne) og både i longe og alene.Og både skridt og trav og så en lille tur i skoven.Men det der var mest fantastisk var, at jeg jo godt kunne huske hvor slemt jeg har følt det førhen, men jeg kunneikke finde den følelse igen. Havde kun en ‘sund fornuft’ med mig og ikke nogen overdrevne kontrol ideer eller voldommeangst tanker eller ideer om at hoppe af ?Så jeger helt klart blevet ledt i den rigtige retning, både med hestene men også omkring andre ting.Tusinde tak for din hjælp.PS så tror jeg også den fysiske afslapning har været sundt for mig ? God sommer Hilsen Gitte

Adresse & kort

klinik-gmKommer du fra syd eller sydvest i Danmark, så kan du benytte vores klinik i Vejle. Klinikken er beliggende i Vejle Øst, lige ved Horsensvej og motorvej e45. Lokalerne er lyse, venlige med venteværelse, toiletter, garderobe og stor P-plads lige udenfor!

Adresse: Karl Bjarnhofs Vej 13 – 7120 Vejle Ø
Telefon: 61419301
Mail: martin@hypnotia.dk
Book: Online booking

Copy of klinik-3d-storKommer du nord eller vestfra i Danmark, så kan du benytte vores klinik i Horsens. Klinikken ligger i rolige omgivelser.

Adresse: Dalagervej 170 – 8700 Horsens
Telefon: 61419301 (Bemærk kun telefonisk booking)
Mail: info@hypnosejylland.dk website:www.hypnosejylland.dk