cheif1964HAUncategorized

panilangst behandling
Hej Martin.
Det er godt nok ved at være 9 måneder siden jeg var til hypnose, men jeg lovede lidt feedback omkring en enkelt hypnose mod fobi for slanger, så her kommer det:
Jeg har altid været ubeskriveligt angst for slanger - altså ikke for at blive bidt eller kvælt, men for at se dem. To dage før jeg skulle rejse til Zambia tog jeg derfor til hypnose. Jeg var skeptisk for om jeg kunne komme i trance, men allerede da det var slut vidste jeg at jeg havde været i trance, jeg var dog stadig i tvivl om virkningen.

Første konfrontation med slangerne så jeg dem ikke men turde gå forbi glasburene (og et åbent) med lukkede øjne for derefter at kigge ind i et bur hvor der ikke var en.

Efterfølgende kom vi frem til den camp vi skulle bo i og her har jeg set 5-10 slanger både på land og i det vand jeg badede i. Til sidst kunne jeg sidde og se på to slanger der bevægede sig uden at få kvalme, græde, ryste osv som jeg førhen gjorde bare af at se et billede i et splitsekund.

Alt i alt kan det slet ikke beskrives hvor stor forandring der har været og hvor meget det har hjulpet mig i at få en vidunderlig oplevelse!

Det er en af de bedste investeringer jeg nogensinde har gjort. Og hvis der er nogen, der er i tvivl om de vil det samme, så er de mere end velkomne til at kontakte mig først. Jeg kan til fulde anbefale dette!

Med venlig hilsen fra
Maja