Udvidet profil for Martin Sjolte

Martin arbejder både med direkte hypnose og tilladende hypnose. Desuden kombinerer han NLP med hypnosen. Læs mere her om det meget kraftfulde makkerskab, som hypnose og NLP sammen danner.
Martins vision er et dybtfølt ønske om at bringe den enkelte videre på sin vej. Al erfaring viser dog, at udvikling kræver tid, og at der ingen nemme løsninger er. Til gengæld kan han tilbyde en særdeles kraftfuld terapeutisk metode, der via dialogen med det ubevidste, tager fat om selve roden. Hypnosen kan heale og tilføre ressourser til det fortrængte materiale, som hviler i sindet, og på den måde sætte os fri.

Martin udtaler selv:

Jeg har altid været god til at bruge sproget, men det varede en del år inden jeg fandt ud af at udnytte min “gave” fuldt ud. Det kan jeg med hypnosen. Hypnose i terapeutisk sammenhæng skabes og opstår gennem sproget. Ordene bliver, når de bliver brugt og sat sammen på en særlig måde, en murbrækker mellem det bevidste og ubevidste. Klienten lytter og jeg taler.
Inden jeg blev hypnoterapeut legede jeg ofte med ordene, og fandt nye betydninger, lavede lidt om, vendte og drejede det eksisterende.
Tænk f.eks bare over hvor mange betydninger ordet vejr kan have… hvis man altså ser bort fra stavemåden.

Det vidunderlige ved hypnose er at tilstanden kan skabes på mange forskellige måder. Dagdrømmeri, falden i staver, forvirring, dissociering, opslugthed, TV kiggeri. Faktisk glider vi ind og ud ad af tilstanden flere gange om dagen, uden rigtig at være bevidst om det.

Nedenfor kan du more dig med at læse volapyk, men stadig finde meningen med galskaben. Husk intet er som vi tror det er!

Perception af ord:

Aoccdrnig to a rscheearch at Cmabrigde

Uinervtisy, it deosn’t mttaer in waht

oredr the ltteers in a wrod are, the olny

iprmoetnt tihng is taht the frist and

lsat ltteer be at the rghit pclae.

The rset can be a total mses and you can

sitll raed it wouthit porbelm. Tihs is

bcuseae the huamn mnid deos not raed

ervey lteter by istlef, but the wrod as a

wlohe.