Neglebidning – stop neglebidning med hypnose

hypnose til at slippe neglebidning og neglepilningNeglebidning – hypnose behandling

Har du den ubevidste vane at dine fingre og negle pludselig befinder sig i din mund og at du er i gang med at fortære dem? Er det et problem for dig og ville du gerne slippe denne vane?

Min erfaring er, at neglebidning er en af de letteste ubevidste vaner at slippe med hypnose, også selv om du altid har bidt dine negle. Der er selvfølgelig ikke noget galt i, at man i en enkelt stresset situation bider i en negl. Problemet opstår, når det er blevet en automatiseret refleks.

Årsager:

Ofte er vanen grundlagt tidligt i livet i situationer, som man selv kan have svært ved at erindre. Situationenerne kan strække sig fra tab, som tab af sin elskede sut til vrede og skuffelse over hvor ond verden kan forekomme. Fordi disse prægninger ligger meget tidligt i tilværelsen, kan neglebidningen være et særdeles ubevidste reaktionsmønster. Det handler derfor om hurtigere at blive bedst om at nu bider man negle.

Behandling med hypnose:

Behandligen kan både bestå af direkte forslag til underbevidstheden om at vanen er forældet, trals og unødvendig nu men også bearbejdelse af de evt. bagvedliggende traumer*. Et anden tilgang, som hypnoseterapi også kan bidrage virksomt til, er at tilføre bevidsthed til den ubevidste reaktion. Jo hurtigere man opdager at fingeren er på vej op mod munden, så hurtigere kan man også stoppe den, og grundlægge en ny og bedre vane.

Reference

Hej Martin, Jeg var oppe hos dig for godt en måned siden, hvor jeg skal skulle ’kureres’ for neglebidning. Det var nu noget af en anderledes oplevelse at blive hypnotiseret, men det var også spændende. jeg lovede dig en lille opfølgning, når der var gået lidt tid, og status er nu, at jeg har rigtig fine negle. Det er gået ganske nemt – men dog med dage, hvor jeg synes det har været svært. De først 2-3 uger efter hypnosen har jeg drømt ekstremt meget, men det er nu også ved at være tilbage til normalen. Så alt i alt er jeg meget meget glad og tilfreds med resultatet, og jeg føler på nuværende tidspunkt ikke, at jeg har behov for en behandling mere. Så tusind tak for hjælpen.

Book hypnose online nu...