Nåle Fobi – Hypnose behandling

Info om angst for nåle – nåleskræk – fobi for nåle

angst-for-nåle-nåle-fobi-hypnose-behandlingDin logiske og rationelle bevidsthed fortæller dig, at den blodprøve du skal have taget hos lægen er ingenting. Du ved at nålen er så tynd, at den kan trænge igennem huden uden at du mærker det. Alligevel får tanken om lægebesøget din krop til spænde, dine hænder til at svede og dit hjerte til at hamre. Det er fordi din underbevidsthed frygter besøget og den vil gerne have dig væk fra det den frygter.

Har du en lignende reaktion, som skrevet ovenfor, har du en fobi for nåle. Det betyder at du frygter at skulle have et stik med en nål. I virkelighed er det ikke så meget det lille stik i armen du frygter som det er selve din egen angstfyldte reaktion. Det at du ikke kan kontrollere din angst og din krops reaktioner.

Kontrol og ikke kontrol

Det underlige er at hvis du nappede dig selv i fingeren lige nu, ville du kunne påføre en smerte, som var større end det lille stik, som en nål kunne give, og uden at være bange overhovedet….. Så hvorfor er du bange for nåle, når du ikke er bange for smerten ved et nap i armen? Fordi her bestemmer du selv. Du er i kontrol! Hos lægen er det lægen, som bestemmer, og han eller hun gør noget, som dit ubevidste sind er rædselsslagen for.

Derfor virker hypnose ved fobi og angst for nåle.

Det handler om at løse og slippe angsten, der hvor den findes, nemlig i det ubevidste sind. For at det ubevidste skal slippe sin fobi for nåle, skal det kontaktes. Ellers sker der intet. Det bliver bare ved med at være bange. Hypnose er den mest direkte vej ind i det ubevidste og oven i købet en meget blid og behagelig vej at færdes på. Når der, gennem hypnosen, er åbnet en passage til underbevidstheden, kan den beroliges gennem positive suggestioner (forslag)
Når det ubevidste sind så har accepteret at give slip, vil det sende roligere signaler til nervesystemet, og personen med nåle fobi vil slappe mere af, og være mere ligeglad.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked