Vægttab med Hypnose

Hypnose og vægttab
vægttab med hypnose behandling af overspining

Om mad og følelser

Elsk dig selv spis naturligt. Spiser du på en følelse? Bliver du nogen gange overvældet af en ubændig og uhæmmet trang til at indtage søde sager? Kan du genkende dette, så “spiser du på en følelse”. Det betyder at du forsøger at fylde et emotionelt tomrum ud med noget fysisk – mad.
elevator vægt hypnose behandling af vægttab hypnose og mad og følelser

Elevatorvægt

Kan man tabe sig via hypnose og hypnoterapi. Ja for hypnose kan håndtere de følelsesmæssige gevinster, som næsten altid ligger bag overspisningen/tvangspisningen. Du har sandsynligvis en eller flere sidegevinster ved din overspisning, som styrer dig og som forhindrer dig i at tabe dig. Trøst, belønning, selvforkælelse, angst for tomhed, flugt o.s.v. Disse sekundære gevinster SKAL håndteres, hvis du ønsker et varigt vægttab. Derfor vil du ofte opleve, at din vægtkurve er ustabil og svinger op og ned. Projektet er dømt til at mislykkes, for det følelsen vil have er opmærksomhed, og ikke flugt. Derfor vil du ofte opleve, at din vægtkurve er ustabil og svinger op og ned. Du har med andre ord elevatorvægt.

Sæt din egen standart

At arbejde med sin vægt og med vægttab, er et opgør mod en ydre styring. Idealer fra film, TV, reklamer, opdragelse. Alt hvad der ubevidst har sat sit aftryk i vores sind, og forsynet os med retningslinier for hvad skønhed er.

hypnose vægttab overspisning behandlingVi oplever os selv som mindreværdige, når vi ikke opfylder normen for, hvad der er accepttabelt rent kropsligt. Andre har sat standarten for os. Derfor en den grundlæggende forudsætning for at kunne tabe sig, er derfor vi begynder at sætte vores egne standarter for skønhed.

Hvor begynder jeg at elske mig selv?, og på hvilket grundlag. Fyld dig med kærlighed, ikke mad. Hypnose og visse NLP teknikker, kan bringe os i kontakt med dybere lag i os selv. Lag der aflægger den dyne af forventninger, som vi har lært hører med til livet. Vi bevæger os fra ydre til indre styring. Herefter er det lettere at tabe sig, blot ved at lade kroppen selv finde sit naturlige vægtleje.

Hvad kan Hypnose bidrage med ?

1:  Løse ubevidste konflikter, som har ligget som en “modstand i underbevidstheden. Ofte er det fordi at underbevidstheden har “valgt” sukkeret/det søde som en hurtigt løsning for personen. Disse sidegevinster skal flyttes et sundere og mere naturligt sted hen*.

2:  Bearbejde fortidige situationer, som er direkte eller indirekte er årsagen til at personen trøstespiser/overspiser.

3:  At tilføre ubevidste ressourcer som indre styrke, ro, focus, afslappethed, tro, håb,  så personen bedre kan håndtere situationer, hvor han eller hun overspiste.

4:  Bekræfte underbevidstheden gennem effektive forslag, at sukkeret er en trussel og en belastning for personens helbred.