Rygestop med hypnose

Hypnose rygestop behandling

Hvordan hjælper hypnose dig til et rygestop?

Hypnose arbejder på præcist det niveau, hvor problemet er skabt – det underbevidste. Her ligger de programmer som har forårsaget at du ryger. Så enkelt er det. Du stopper nemlig først når dit underbevidste sind tillader det. Derfor virker hypnose*.

Abstinenser ved et rygestop?

Det er en myte at de fysiske abstinenser ved et rygestop er store. Mine klienter beretter om fornemmelsen af at være lidt ved siden af sig selv, eller en svag fornemmelse af rastløshed i kroppen. Efter 48 timer er nikotinen ude af kroppen, og kan ikke spores. Ingen nikotin, ingen nikotin cyklus. Hvad er det så som skal håndteres, når nikotinen er væk? Frygten og nogle gamle automatiske vaner.

Frygten forsvinder, når du tager kontrollen tilbage

rygestop ubevidste processer hypnoseNår du ryger, er du styret af nikotin. Den bestemmer alt, og du vil gøre alt for at få den. Derfor frygter du at undvære cigaretterne. Denne proces foregår i dit ubevidste ( udenfor viljens kontrol ), for ellers vil du jo stoppe med det samme. Du skader dig selv uden at ville det!!

Hypnose er fremragende til at kaste lys over ubevidste processer og gøre dem bevidste. Her sker det forunderlige skift. Du vil nemlig aldrig skade dig selv med vilje!, og dermed ikke ryge med vilje. Det er dig der bestemmer. Du oplever at du pludselig har et reelt valg, og vælger naturligvis sundheden og fordelene ved en røgfri tilværelse til.

Vaner

vaner rygestop triggere hypnoseSamtidig har rygningen i årenes løb skabt masser af vaner (røg – mad, røg – vin, røg – sex, røg – pauser, røg – afslapning o.s.v) Når du ikke længere frygter at undvære cigaretterne, kan disse vaner med hypnosen, let og ubesværet byttes ud med sunde alternativer, der placeres dybt i klientens sind.
Læs min uddybende artikel om rygestop >>>

Motivationen ved et rygestop

Bliv røgfri nu med hypnoseDet som skal til for at du kan få succes, er at du virkelig ønsker at stoppe. Dette ønske skal ikke bare være baseret på din fornuft men også involvere dine følelser. Du skal kunne mærke besværet ved cigaretterne og have lyst til at blive røgfri. Du kan nemlig ikke stoppe for din kones skyld, børns skyld eller nogen andres skyld. Kun for din egen.

Praktisk info :

Typisk tager det kun en enkelt session at blive smøgerne kvit. Man stopper når man stopper. Du skal sætte ca. 1½ time af til behandingen.
Har du spørgsmål vedr. sessionen er du velkommen til at kontakte mig mobil tlf.: 6141 9301 eller mail:  martin@hypnotia.dk

Artikler om rygning: 5 illusioner om rygning |

Reference rygning
Hej Martin
Jeg lovede dig en tilbage melding. Jeg var hos dig for knap 4 uger siden, til en rygestop session.
Jeg er meget imponeret for jeg har ikke røget siden.
Jeg havde røget i over 20 år. Har selvfølgelig prøvet andre måder at stoppe på, med variende effekt, men er altid startet igen.
Men denne gang føler jeg mig meget mere sikker på at jeg kan holde mig røgfri. Jeg har slet ikke lysten til cigaretterne.
Så jeg er meget tilfreds med resultatet
Mvh Dorit