smoker

Individuelt rygestop kursus – hvorfor?

Hypnotia tilbyder dit firma rygestop, skræddersyet nøjagtigt efter den enkelte ansattes behov. Dette er ikke bare et tilbud, men en absolut nødvendighed. Når det handler om rygning, er intet nemlig standardiseret, og kan ikke behandles standardiseret. Derfor er succesraterne for behandling af rygere så små, fordi intet kan skæres over èn kam.

Derfor har jeg valgt at focusere på den løsning, som giver det bedste resultat, nemlig at behandle rygerne enkeltvist.

Om nikotin, vaner og følelser

Generelt kan man sige, at nikotinen i sig selv, er den store synder – læs her >>> , men alle omstændighederne omkring rygerens misbrug er højest individuelle. Her kan bare nævnes nogle få som: social situation, involverede følelser, grad af motivation, kroppens konstitution og psykisk tilstand.
Ryger personen f.eks for at stille en følelsesmæsig sult, hvilket ofte er tilfældet, skal det underbevidste sind presenteres for nogle nye og attraktive muligheder som overtrumfer cigaretterne.
Vil du/I stoppe “for good”, er det derfor bydende nødvendigt at anskue rygningen fra en mere holistisk (helhedsorienteret) vinkel.

Rygning er stress

Selvom om det nu er forbudt at ryge indendøre, så er der sikkert nogle af dine medarbejdere som stadig ryger. De ryger bare udenfor. Har du en medarbejder som ryger, har du en stresset medarbejder. Så enkelt hænger det sammen, og en stresset medarbejder er en ineffektiv medarbejder… Læs om rygning og stress
Gør derfor din virksomhed helt røgfri både indenfor og udenfor. Hypnose og hypnoterapi kan levere det sidste kærlige men faste skub ud i en røgfri virkelighed.

Praktisk info
 

Pris pr. rygestop er 720 kr.
Kørsel faktureres efter statens takster pt. ca. 3.30 kr,- pr. kørt kilometer. Desuden tages et timetilæg for antal kørte timer: 200 kr-, i timen

Priserne er eksl. moms.

Du er velkommen til ringe for yderligere information og tidsbestilling på mobiltelefon: 

61419301

Bedste hilsner fra Martin Sjolte – Hypnotia.dk