Flyskræk | Hypnose behandling af flyskræk

Info om behandling af flyskræk  og flyangst

Facts om hypnose og flyskræk

flyangst flyskræk hypnose fobi behandling

Jeg har igennem tiden behandlet en del mennesker for flyskræk, og har observeret et fælles træk ved disse klienter. De har alle sammen haft et meget stort behov for at kontrollere. Dette behov for kontrol bliver i særlig grad udfordret når det gælder flyvning*.

Når man flyver er tingene i virkeligheden helt ude af ens hænder og overladt til andres kompetencer. Derfor er en af de elementer jeg arbejder med, når det gælder flyskræk, at lære at slippe kontrollen og hengive sig til forstillingen om, at det er de andre som bestemmer og styrer.

Slip kontrollen og få den tilbage

fobi flyskræk højdeskræk hypnose behandling Jeg træner altid min klienter, som har flyvefobien, i en “slip og hengiv dig” øvelse, som så skal øves jævnligt op til turen. Dette er med til at tage ansvaret tilbage, ved at være aktivt deltagende i processen. I virkeligheden handler det jo om at tage kontrollen tilbage men på den modsatte måde end man skulle tro, nemlig ved at lære at slippe den!

Sikkerhed og flyskræk. Logikken underkendes.  Faktisk så skulle man jo være meget mere tryg ved at flyve end at køre bil eller bus. Det er i hvert tilfælde hvad vores fornuft siger os. Desværre er vi nogle gange styret af helt andre og underbevidste dele af os, som har deres helt eget projekt.

I hypnosen aflæres det bagvedliggende mønster af frygt

Underbevidstheden gentager det den har lært, indtil man lærer den noget nyt. I dette nærværende tilfælde at være tryg og afslappet ved at opholde sig i en flyvemaskine. Måske er det hensigsmæssigt at dykke ned i situationen og med voksne øjne hjælpe den yngre del som sidder fast i frygten . Du kan læse mere om regression/tilbageførsel her   Relaterede artikler:  Angst  |  Priser