Højdeskræk – Angst for højder Hypnose & Altofobi

Info om hypnosebehandling af højdeskræk

Hypnose højdeskræk angst for højderLangt de flest har nok mærket det velkendte sug dybt i maven, når de har været oppe i en høj bygning og kigget ned på gaden, mange etager under.

Nogen vil måske ligefrem have følt sig draget mod at hoppe ud over kanten, men kommer aldrig længere end dette (heldigvis…)
Det er det irrationelle ubevidste sind, som spiller sindet et lille puds.
Dette sug i maven er dog helt okay at have. Sålænge det ikke forhindrer at personen kan stå på en stige eller køre over bro. Hvis dette er tilfældet, er det tale om ren decideret højdeskræk og at personens adfærd er ubevidst styret af angst for højder.
Mennesker ramt af højdeskræk, forsøger at undgå situationer, hvor deres angst kan trigges. De går f.eks langt uden om det gyldne tårn i Tivoli, kører lange omveje, for at undgå en bestemt bro o.s.v
Dette er forståeligt nok, set ud fra at den højdeskræk ramte person, er i kontakt med stærk angst.

Det er bare ikke nødvendigt! og også lidt ærgeligt, når der er hjælp at hente lige om hjørnet…

Hypnose virker mod irrationel adfærd.

angst-for-hoejder-hoejdeskraekbehandling-hypnoseDerfor kan en terapiform som hypnose, være en stor hjælp for personen med højdeangst. Hypnose sigter mod det ubevidste, og formålet er at opløse uhensigtsmæssig irrationel adfærd. Hypnose kan skabe adgang til netop den fortidige hændelse, som er årsagen til personens nutidige højdeangst, og ændre adfærden, så situationerne ikke behøves at undgås længere.

Kan du nikke genkendende til ovenstående, er der effektiv hjælp at hente i hypnose & hypnoseterapi*.