Fjern panikangst med hypnose

Info om Panikangst

Hvor stammer panikangst evt. fra?

panikangst hypnosePanikangst kan stamme fra oplevelser, hvor den pågældende person har oplevet fastholdelse, været lukket inde i noget, og som personen ikke har kunnet komme fri af. Denne form for panikangst er den som folk med klaustrofobi, flyskræk, elevatorskræk oplever.

Panikangsten kan også stamme fra tidlige begivenheder, hvor barnet bliver væk fra mor eller far og hvor en panisk angst for at miste kan opstå. Denne ubevidste begivenhed kan så “trigges” igen i en voksen alder f.eks når personen er alene.

Symtomer på panikangst:

fjern panikangst med hypnosePanikangst er som ordet implementerer en panisk angst. Ofte opstår den ganske pludseligt uden foregående varsel, da man ikke er bevidst om hvad som trigger/igangsætter den. Symptomerne kan være kraftig hjertebanken, sveden, fornemmelsen af at alt forsvinder, rysten og gråd.

Hypnose behandling af panikangst:

Behandlingen er først og fremmest at “rydde op” i de ubevidste oplevelser som føder panikken, og derefter slukke for alle de triggermekanismer som i tidens løb er blevet koblet til panikreaktionen. Hypnose skaber en direkte kanal/vej til lageret for disse oplevelser*. Udover hypnose har kognitiv terapi også vist at kunne hjælpe nogen. Her skal man dog affinde sig med en noget længere behandlingstid, da det her er en træning i ganske langsomt at lære at være i følelsen uden at flygte fra den.

Klient case
Klienten, en kvinde i midt 40 erne, regredieres tilbage til en tidl. oplevelse omkring de 2 år, hvor hun ligger i sin barnevogn og sover middagssøvn. Moderen, som ellers er meget punktlig, forhindres i at tage barnet op på det vanlige tidspunkt, og barnet oplever panisk angst. En panisk angst som dukker op som voksen igen. Noget af behandlingen er at lære underbevidstheden at mor kommer, hun er bare lidt forsinket. Alt er ok. Kvinden oplever dette som en lettelse på et ubevidst niveau. Vi bruger en efterfølgende session til at forstærke den trygge rolige stemning.