Unge i hypnose

cheif1964HABlog

unge i hypnose

unge i hypnoseDette indlæg handler om unge mennesker og hypnose, og hvor påvirkelige de er for hypnosen. Unge mennesker er som regel fremragende hypnotiske subjekter. Dette skyldes bl.a at deres kritiske logiske rationelle hjerne ikke er fuldt udviklet endnu. De unge mennesker er stadig meget intuitive, legende og fantasifulde i deres måde at tænke og anskue tingene på. Det gør at informationer udefra bedre kan “trænge” igennem det unge menneskes kritiske filter og lagre sig i det ubevidste sind. figur-unge-i-hypnose

Friske programmer

En anden årsag til at unge modtager hypnose så effektivt, er at de overbevisninger og interne programmer, som er dannet i sindet endnu er forholdsvis “friske” De unge har simpelhen ikke haft deres prægninger så mange år, som et ældre menneske har. Jo færre gange den unge ubevidst har sagt til sig selv at “jeg er nok ikke god nok”, jo lettere vil det være at bearbejde denne (ganske fejlagtige) selvopfattelse og placere noget mere sandt og givende istedet.

De unge stener

Unge mennesker går faktisk temmelig ofte i hypnose, helt uden at tænke over det. Det gør de når de stener:-) og det sker faktisk ofte! Måler man hjernebølge svingningerne hos de unge i denne tilstand, ville man se at de svingede på alpha niveauet ( ca.7-12hz ) Dette er også det mentale niveau, hvor vi mediterer og dagdrømmer. Derfor er det helt naturlig og ganske let for det unge menneske at gå i hypnose. De har en naturlig tilgang til hypnose i forvejen. 

Stop progammet i fødslen

En anden vigtig faktor er, at det kan have stor betydning for den unge, at et spirende uhensigtsmæssigt mønster bliver brudt så hurtigt som muligt. Uanset om det handler om fobier, selvværd, angst eller stress. Jo hurtigere der tages hånd om tingene og det dårlige program stoppes hurtigt og effektivt, jo stærkere vil den unge kunne stå på sine egne ben i fremtiden.