Angst for døden – dødsangst

Dødsangst behandling med hypnose

dødsangst behandling hypnoseAngst for døden dukker ofte op, som et signal fra det ubevidste, om at noget er ubearbejdet, uerkendt, uafsluttet.
Dette underliggende ubearbejdede materiale kan være mange-facetteret. Fysiske traumer affødt af f.eks  trafikulykker og voldelige episoder, kan når disse ligger ubearbejdede hen, bære en dødsangst i sig. Underbevidstheden er stivnet i en oplevelse af at alt, hvad der kunne minde om ovenstående episoder, er farlige og skal undgåes.
P.g.a underbevidsthedens kraftige generalisering, så kan angsten blive trigget af mange eksterne faktorer, eller kan dukke op ud af det blå som panikangst.

Det kan være interessant for den dødsangst-ramte, at se tilbage på hvor mange gange personen i gennem tiden, har haft sine anfald. Nogen gange er der hundredevis. Alligevel er personen lyslevende. Et mirakel, rent held eller er det måske det ubevidste som bare spøger og driver gæk med personen med personen. Hvordan kan jeg blive ved med at overleve disse anfald gang på gang, kunne den dødsangste spørge sig selv?

dødsangst hypnose behandling med hypnoseterapiSelvfølgelig er dette den klassiske konflikt mellem det rationelle og irrationelle og det er følelsen af angst som har overtaget. Ellers ville personen jo kunne rationalisere sig frem til den statistike umulighed for stadig at være at være i live, hvis der vitterligt var fare på færde…

Derfor kan det være nyttigt for personen at benytte hypnose og hypnoseterapi*, til på en sikker, tryg og afslappet måde at kontakte disse dybe lag af bevistheden. Lære, forstå, erfare eller erkende det, som skal angsten er et overflade symptom på:

brik forståelse hypnoseterapi

Du kan læse mere indgående om angstens strukturer: Lær om angstens anatomi her