Alkohol behandling med hypnose

seagull-339253_640

Alkohol statistikkerne i Danmark fortæller, at ca. 250.000 – 300.000 personer skulle være mere eller mindre afhængige af alkohol i Danmark. Tallet er sikkert endnu større, men viser med alt tydelighed, at det er et omfattende problem herhjemme. Årsagerne til alkoholisme kan være mange og komplicerede, strækkende sig fra genetiske forhold over sociale og miljømæssige påvirkninger til sorg, tab, chok og traumer.
Behandlingerne kan være diverse kure som f.eks Minnesota kuren, psykolog behandling, medicinsk behandling med antabus og hypnose terapi.

Er du alkoholiker?

Lad os lige slå fast at det at være alkoholiker ikke er ensbetydende med en stakkels sut, som sidder med sin flaske sprit på bænken i parken. Billedet er meget mere nuanceret er det. Sygdommen findes i alle samfundslag og i mange grader. WHO har laver en “check” liste med en række punkter, som implicerer, at man er alkoholiker:

6 symptomer på alkoholisme:

  • Kontroltab ved alkoholindtagelse
  • Trang til alkohol
  • Toleranceøgning
  • Abstinenser efter alkohol
  • Fortsat drikkeri trods erkendt skadesvirkning
  • Alkohol spiller en dominerende rolle i personens liv

Det skal nævnes at det “kun” er tre af disse punkter, som skal opfyldes, før du har betegnelsen alkoholiker.

Hvad kan hypnose bidrage med:

alkohol hypnose behandlingHypnose kan være et nyttigt og brugbart terapeutisk værktøj, til at komme ind bagved alkoholikerens facader og ned i det ubevidste hvor de dybere årsager til misbruget findes*. En alkoholiker udfører selvskadende virksomhed og har som oftest et meget lavt selvværd.

Derfor må dette selvværd bygges op igen fra bunden, for at personen kan begynde at behandle sig selv med større respekt end at ødelægge både kroppen og sindet.

Der er ikke tilfældigt at udtrykket “at drukne sine sorger” bliver brugt. Der er noget som skal dulmes langt ind og alkoholen har en fænomenal evne til at dulme. Derfor skal der i hypnosen skabes en række nutidige og mere hensigtsmæssige “programmer” i personen, som kan overtage denne dulmen, så problemet ikke bare bliver skubbet væk men også løst..

Reference:
A.G – hjulpet med hypnose’ Alkohol.

Hej, Jeg har til behandling hos dig i onsdags for mit “drikkeri”. Jeg må sige, at det allerede har hjulpet. Jeg tænker ikke på det mere. Jeg tænker faktisk mere på det må denne måde “i denne situation ville jeg have åbnet en flaske vin”, men det var overhovedet intet i mig der sagde det mere – DEJLIGT – og hvilken lettelse. Tusinde tak for hjælpen. A.G