Hypnose illousioner om rygning

 • 1: Du ryger for at være ikke ryger

  I det sekund du tager et hiv af smøgen, vender du for en meget kort stund tilbage til en “naturlig” tilstand. Nemlig den som ikke-rygeren har hele tiden, en tilstand af ikke trang. Så hvorfor nøjes med sekundet, når du kan få hele døgnet?

 • 2: Du lever i en farlig gråzone

  Når du ryger er du misbruger. Det betyder, at du ikke er i stand til at se din krops sundhedstilstand klart. Hvis du tror du er ærlig og har erkendt at det farligt at ryge, tror du galt. Din indre misbruger vil altid dreje sandheden, så det hele ikke ser så galt ud. Dermed lever du som ryger i et yderst risikabelt felt. Tør du leve der?

 • 3: Hvis du tror du er lidt ufri, tror du galt

  Som ryger og dermed misbruger, er det umuligt at erkende hvor ufri du i virkeligheden er. Rygningen styrer meget mere end du tror, og end du tror du har erkendt. Selv handlinger som du er sikker på at du selv har valgt at udføre, kan være født og skabt af din rygerdel. Hvor ufrit vil du egentligt leve?

 • 4: Rygning er indbegrebet af stress

  Nikotin er et særdeles flygtigt stof. Derfor er dit indhold af nikotin altid på vej ned, og din trang altid på vej op. Denne jagt efter nikotinen, er særdeles stressfremkaldende for kroppen og for sindet. Intet er derfor mere forkert end at rygning er afslappende. Rygning er stress, så hvis du er stresset på dit arbejde, og ryger for at blive afstresset, så gør du det modsatte. Man kan dø af stress!

 • 5: De andre vil hellere se dig død, end at opgive deres stof

  Rygning er et dødensfarligt fællesskab, hvor båndene mellem rygerne kun opretholdes af den enkeltes last. Derfor vil du også blive tilbudt en cigaret, hvis du vælger at blive røgfri. Angsten for erkendelse er større end kærligheden til eks-rygeren. Vælger du dine fællesskaber på dine egne præmisser?